Om oss

Madeira Bygg Sweden

Bakom Madeira bygg Sweden står jag, Simon, som har varit verksam i branschen i över 10 år. Jag är uppväxt i Mellerud i Dalsland. Där gick jag som traditionell lärling direkt från nian i grundskolan, jag gick i tre år hos Dals Bygg. Efter studenten 2008 fortsatte jag jobba där. Under tiden hos dem byggde vi allt från hus till ladugårdar till renoveringar av hus.

2014 flyttade jag till Borås, där jag startade min egna enskilda firma vid namn Madeira Bygg & Service. Året därpå, 2015, flyttade jag vidare till Västerås och fortsatte arbeta inom byggbranschen.

Framåt 2019 utvecklades företaget och vi började arbeta med kolfiberförstärkning med andra samarbetspartner runt om i Sverige. 

År 2020 gick vi över till aktiebolag och bytte samtidigt företagsnamn, Sweden lades till i namnet för att visa att vi arbetar över hela Sverige men vi arbetar framför allt i Västerås, Arboga, Köping, Örebro och Eskilstuna med omnejd.

Madeira som finns i företagsnamnet betyder trä på spanska och portugisiska. Anledningen till att madeira finns i vårt företagsnamn är för att vi är snickare och arbetar med trä. Vi har alltså inte någon anknytning till ön Madeira, vilket många tror.

kontakt

Kontaktformulär
reCAPTCHA

När du skickar detta meddelande samtycker du att vi tar del av de personuppgifter du fyllt i.

Madeira Bygg Sweden

JORDMARKEN 5
725 92 Västeras

0709428599

simon@madeirabygg.com